Portfolio

Hieronder staan de drie kunstenaars waaruit stichting Getting UP bestaat. Bekijk op de afzonderlijke websites de diversiteit van de kunstwerken die in combinatie kunnen worden aangebracht op uw locatie en/of object. Uiteraard werken wij nauw samen met een groot netwerk van andere kunstenaars uit deze regio die wij waar nodig inzetten om te het beste eindresultaat te komen.Veel kijkplezier!

Martin Plag

Martin Plag

Martin Plag werkt onder verschillende kunstenaarsnamen, waarvan “James Jetlag” ongetwijfeld de bekendste is. Zijn werk beslaat voornamelijk toegepaste kunst en het wordt vooral gekend door het gebruik van fotorealistisme en het samenspel tussen die realistische details en grote grafische kleurcomposities.

JETLAG heeft maar één consequent motto: “ik paint nooit 2x hetzelfde”…want niet in herhaling vallen van jezelf is óók een kunst!

jamesjetlag.com

Gart ‘ALPHA’ Smits

ALPHA is een creatieve duizendpoot met een werkgebied dat zich uitstrekt van graffiti tot allerlei muzikale excessen in de studio. Zijn fascinatie voor portretten en de menselijke trekjes komt steeds meer naar voren in zijn werk, waarbij hij geen moment twijfelt om de lat telkens een stukje hoger te leggen.

gartsmits.nl

Gart Smits

Arian Winterink

Arian Winterink

WINTERINK gaat al lang mee in het wereldje van verf en hanteerde nagenoeg elk materiaal al eens dat er bestaat om een object kleur mee te kunnen geven. Van gedetailleerd grafisch werk tot graffiti… Alles zit op zijn pallet.

atelierwinterink.nl
wallwizz.nl