Dé Corona Proof
URBAN ART EXPO

Op loopafstand van Heerlen centrum, als je de Molenberg omhoog wandelt, ligt de oude Pliegerhal. Deze voormalige sanitairfabriek wordt voor C-proof omgetoverd tot een interactieve kunstexpositie op het gebied van o.a. Urban Art, beeldende kunst, dans en meer.

Afhankelijk van de Covid maatregelen hopen we dat de expositie van start kan gaan vanaf 19 januari 2021. Want van uitstel komt geen afstel! De show zal dan wellicht ook langer door blijven lopen dan 4 april, het blijft als het ware ‘groeien’. Want kunst is niet statisch, het is constant in ontwikkeling en onderhevig aan allerlei invloeden, net zoals onze maatschappij. Wekelijks zullen er nieuwe artiesten in het open atelier aan het werk zijn. Hier kunt u een kijkje nemen in de keuken van een kunstenaar. Ook is het mogelijk om volledig Corona-proof een praatje te maken met de aanwezige kunstenaars en kunstwerken op maat te laten maken. Zo bieden wij een platform aan 60+ gerenommeerde artiesten uit de regio en erbuiten. Door een symbiotische omgeving te creëren waarin verschillende kunstenaars en kunststromingen welkom zijn, planten wij een zaadje. Het doel is om, door gebruik te maken van elkaars talenten en elkaar te inspireren, in plaats van met elkaar te concurreren, dit creatieve zaadje te laten kiemen en uit te laten groeien tot een ‘tree of life’ – een weerspiegeling van onze maatschappij door de ogen van kunstenaars.

Volg Stichting Getting Up op social media voor het programma en de aanwezige artiesten.

LOCATIE
Hall of Fame de Kissel, Vossenkuilenweg 63, 6416 AH Heerlen. Deze locatie heeft een uniek urban decor, overdekt maar helaas niet verwarmd. We zullen er alles aan doen om deze op diverse plekken te verwarmen maar kleed je warm aan!

PRAKTISCHE INFO
Het concept is dat er wekelijks en uitsluitend in het weekend een unieke art expo gaat plaatsvinden waarbij het idee is dat de expo voortdurend zal transformeren door het aanbod van nieuwe kunstenaars en hun kunstwerken. Dus een no-nonsense concept. We zullen werken op afspraak d.m.v. tijdsloten die elk uur te reserveren zijn, dus voor de echte liefhebbers. Vanwege Covid, bezoekersaantallen circa 30 personen per tijdslot op de dagen dat we geopend zijn. Bestel hier je ONLINE ticketsMeer info vindt je ook op onze Facebook pagina.

VEILIG OP AVONTUUR

We nemen allerlei maatregelen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Zo is er een maximaal bezoekers aantal en kun je alleen ONLINE een bezoek reserveren. Voor 13 jaar en ouder geldt er een mondkapjes plicht. Bekijk alle maatregelen.

SECRET LINE-UP

Gedurende de expo periode zullen er circa 60 kunstenaars gepresenteerd gaan worden. Ze komen en gaan om zo een divers en veranderend aanbod te bieden. Een expo in constante transformatie. Maar we gaan nu nog niet verklappen wie deze kunstenaars zijn en wanneer zij komen.
Hou deze lijst in de gatenvoor de nieuwste updates over wie de expo zal aanvullen. We beginnen met het tipje van de sluier:

Judith de Leeuw – JDL street art
Deze kunstenares uit Amsterdam zal live painten aan enkele grote werken. Dus voor een Meet&Greet kun je contact met ons opnemen.
jdlstreetart.com

Marcus Debie – GOMAD
Deze internationale old-schooler uit Sittard zal met nieuw en ouder werk komen in zijn oogstrelende urban fine art stijl.
marcusgomaddebie.com